Web 1... 2... 3... Hovatovább web?

Szép lassan címkézzük már a webet is. Még alig tagasztottuk fel a www-re a 2.0-át. és az enyv még kicsit nedves - hol lejön a címke hol nem - de már itt is a következő generáció(?).... De mire is jó, meg mi is ez a valami? Meg jó egyáltalán? Illetve hogy is lesz, meg mikorra is lesz belőle valami...

Szerzők

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Linkblog

Friss topikok

Szünet után...

2007.11.13. 00:11 | Neonomád | Szólj hozzá!

   

Az elmúlt másfél hétben nem nagyon volt időm írogatni. Egyrészt offline voltam, másrészt egy több napos rendezvényen végeztem karitatív tevékenységet. Utána meg azt próbáltam kipihenni. De a világ nem állt meg, így most egy kis linkgyűjtemény következik, hogy mi törpént ez alatt az idő alatt a weben.

   
   
Valószínűleg nem csak nálam verte le a biztosítékot a BRFK hétvégi akciója. Bár a célcsoport első körben a warez oldalak voltak, de hogy a torrentek cseszegetését miért nem hagyják már abba a drágalátos jogvédők, azt nem tudom. Mindig jönnek a kimutatások, hogy ennyi meg annyi hiányzik a büdzséből a megosztások miatt, de vajon készítettek már felmérést a T. médiamogulok, hogy mennyi pluszbevételt és plusz érdeklődőt termeltek ki ezek a rendszerek számukra?

Azért a múlt héten más is történt. Például Web 2.0 Expó volt Berlinben, és a Google bukott egyet a Ms-el szemben. Az Expó anyaga megtalálható a itt, illetve a HVG is odafigyelt a dologra. Hm..

Ha már Ms. Belenézhettünk, hogy mennyi is az annyi. Vagyis mennyit fizetett drága hazánk az ablakos nagytesónak. Ha figyelembe vesszük, hogy a franciáknál már a képviselői laptopokon is linux szaladgál, akkor valszeg kinyílik a kisbicska. Ha hozzátesszük, hogy ez az oktatási rendszerben mit jelent – vagyis mekkora innovációs pluszt hozhatna, ha a diákok az oskolában is pingvinnel játszanának – akkor az már meg is fenné az a bizonyos rozsdás bökőt.

Most pedig újra web 3.0...

 

Címkék: web2.0 linux torrent

A bejegyzés trackback címe:

https://web3.blog.hu/api/trackback/id/tr68227258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása