Web 1... 2... 3... Hovatovább web?

Szép lassan címkézzük már a webet is. Még alig tagasztottuk fel a www-re a 2.0-át. és az enyv még kicsit nedves - hol lejön a címke hol nem - de már itt is a következő generáció(?).... De mire is jó, meg mi is ez a valami? Meg jó egyáltalán? Illetve hogy is lesz, meg mikorra is lesz belőle valami...

Szerzők

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

Friss topikok

Egy működő web 3.0-ás alkalmazás!!!

2007.10.28. 19:49 | Neonomád | 1 komment

    Gondolom mindenkinek ismerős a mondás, hogy találkozott már olyannal aki látott olyat, aki...  No jelentem nekem is sikerült látni olyat, aki használt olyasmit, ami mondhatni web 3.0... No jó, ezt a lelkesedés mondatja velem, hisz a Sztaki is alkalmaz, meg a Google is a keresőjében szemantikus elemeket, de átlátni, - sőt!  egyáltalán látni - hogy hogy az üzleti hálókon működik...

    A pénteki napom kicsit zűrösre sikeredett... Előbb egy konferencia szervezése miatt kellett lemondanom egy találkozót Greg!-gel, majd hajnal hatkor zártam a napot. Jobban mondva zártam volna, ha nem reggel kilencre tettük volna át a találkozót.

    Az x-dik kávé az arcba, majd irány a Benczúr utca. Kutakodás a tudatom méllyén. Már jártam ott. De minek? Némi kalandozás a Hősök tere környékén, helyi erők interjúvolása, hogy merre van Bencz úr? A helyi erők képben vannak, mint Mona Lisa. Ennek köszönhetően nyílván másik irányba küldenek. No mind1. Lassanként levadászom. Ja! Hogy ez az utca! Itt alapítottam első cégemet. Béke poraira.

    Lassan megvan a házszám is. Csengő benyom, majd irány alphába! Kellemes környezet és a következő kávé, közben meg figyelem életem eddigi legjobb szoftverbemutatóját! Állapotomhoz képest még koncentrálni is tudok...

    Meg kell hagyni, hogy Evetke nem túlzott... De talán számomra ettől olyan élvezetes az előadás, azon felül, hogy nehéz levakarni a szemem a projektor által megjelenített képről. Annak ellenére, hogy némi nehezítő körülményként a jobb sarokban ott maradt egy kép...

    A bemutató lenyűgöz. Bár Greg!-gel elsősorban a technikai fícsöröket szemlézzük át. A látott dolgok, és az elmondottak alapján egy egyedi fejlesztésű rendszer. Amikor belevágtak, nem nagyon hallottak még a web 3.0-ról. Arról én mesélek, hogy mi is az. Ennek ellenére a felépítése és működése egyértelműen egy intrawebes web 3.0-as alkalmazás. Automatizált, intelligens rendszer... és mindezek dacára még felhasználóbarát is.

    A technikai részleteket levélváltás után - nincs szívem róla csak úgy hebrencs módjára írogatni... - szóval  folyt. köv.

Címkék: web3.0 ir it2b üzleti hálózat intraweb

A bejegyzés trackback címe:

https://web3.blog.hu/api/trackback/id/tr54211146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.04.13. 14:51:29

Úristen... Az Opteamus Web 1.0-nak is gyenge, ha ez a 3.0, akkor inkább visszamennék az időben. Ezt mint felhasználó mondom. Az összes oldal teljesen statikus, nincs egyetlen művelet sem, amit reload nélkül oldana meg, a kereső pedig nem működik. Vagy csak mi nem kaptunk új verziót :)
süti beállítások módosítása